dijous, 18 de gener del 2018

SEGONA RONDA DE TALLERS

Ahir famílies vàrem començar una segona ronda de tallers. Els hem iniciat amb els mateixos grups, quatre concretament formats amb els infants de les tres classes, i també els mateixos tallers que el trimestre passat, però lògicament les activitats en aquestos són diferents.

Us vull recordar els tallers. Són:
Taller de Conta contes, amb n´Olga.
Taller d´Estimulació Sensorial, amb na Teresa.
Taller de Construccions, amb na Pili.
Taller de Ball i Expressió Corporal, amb na Diana.

En l´anterior ronda de tallers es va prioritzar el ritme i moviment. En canvi, en aquesta ronda (les futures quatres sessions) es prioritza  l´expressió i relaxació.

La veritat que no vos puc ensenyar moltes fotos, ja que estic tota sola en el taller, i a vegades és difícil. Però aquí teniu un petit recull de la sessió d´ahir, especialment del moment de la relaxació i de la representació. En aquesta sessió  vàrem realitzar la relaxació amb l´ajuda d´una ploma. I els hi va encantar. De fet, tots els nens varen sortir amb una ploma de regal per poder posar-ho en pràctica amb vosaltres a casa. Vos ho han fet?















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...