dissabte, 25 de març del 2017

DARRERA SESSIÓ DE NATACIÓ

Famílies aquí vos deixo unes imatges de la darrera sessió de natació. Va ser un poc "accidentada", ja que ens va agafar un poquet la pluja, però amb l´ ajuda de les super mamis i super papis i els seus viatges, cap peixet es va remollar.

Gràcies per vostre suport.
https://goo.gl/photos/7UzY7TUdJ54hsZYBA

TERCERA RONDA DE TALLERS

Famílies, el passat dimecres vàrem realitzar la tercera ronda de tallers. Com ja sabeu, jo estic realitzant el taller dels 25 anys (aniversari del centre), i els hi va tocar concretament al grup 4, que està format per els següents peixets: n´Estela, na Michelle, en Pablo, na Maya, En Diego i na Indhia.

Estaven molt contents amb les seves felicitacions.
Mirau que precioses varen quedar:
https://goo.gl/photos/DCBb511ZmMvpaPUL9

dilluns, 20 de març del 2017

CLUB DEL DESTENTAT

Avui famílies ha estat un dia molt important per a un peixet, concretament n´Héctor. I és que ens tenia un cosa molt important que contar-nos: se li ha caigut la seva primera dent. La primera de tots els peixets. Ha començat molt aviat.

Estaven tots al.lucinats, mentre n´Héctor explicava que havia tingut visita per la nit i li havien deixat una monedeta, i que no era de xocolata jeje...


Per celebrar-ho, hem fet entrega a n´Héctor del seu carnet del Club del destentat, com a soci numero 1.


Mirau que content que estava al rebre´l.

Qui serà el següent peixet com a soci numero 2?

divendres, 17 de març del 2017

DIA DEL PARE

Avui famílies els peixets es porten a casa un regalet molt molt especial i és que els protagonistes del dia per anticipat són el pares.

No sabeu com estaven de contents els peixets realitzant aquest "regalet" per a casa. La seva cara d´il.lusió ho diu tot. (Era un secret però estic segura que més d´un i més d´una, sel´s ha escapat...).


Per vosaltres, perquè sempre estau allí, estimant incondicionalment i guiant als peixets.

Això va per vosaltres:

https://goo.gl/photos/EouAYyrjpi24fjzF6

FELIÇ DIA DEL PARE!!!

UN DIJOUS D´ESTRENA

Ahir dijous famílies va ser un dia d´estrena de moltes cosetes.
Per una banda, vàrem iniciar el tallers d´audicions i de llenguatge amb n´Aina i per altra banda vàrem iniciar també l´amic lector.

Aquestos tallers d´audició i llenguatge es realitzaran durant un mes, unes 8 sessions aproximadament, amb el grup desdoblat. Aquest taller l´imparteix n´Aina, que és la mestra especialitzada del centre.

Mirau algunes imatges d´aquesta primera sessió:

https://goo.gl/photos/5EwzAACKAyEtS2tZ8

Però això no és tot. Ja que ahir també vàrem iniciar una altre activitat, encara que no és tan nova per a ells, ja que a 3 anys també la realitzavem, l´Amic Lector.

Enguany, ens ha tocat als nostres companys de 4t com amics lectors i ahir varen venir a la classe per realitzar la respectiva presentació, tant per la seva part com per la nostra, en definitiva una primera presa de contacte.

I a partir d´ara cada dijous (exceptuant la setmana que ve, que estan d´acampada) després del pati i aprofitant ja el bon temps, tindrem un ratet que estirem acompanyats per els nostres companys on ens contaran un conte entre altres coses.






dijous, 16 de març del 2017

SEGONA RONDA

Ahir famílies vàrem realitzar la segona ronda de tallers.
Com ja vos vaig explicar la setmana passada, jo realitzo el taller dels 25 anys del centre, on realitzam una felicitació d´aniversari molt especial.
Els peixets que varen venir a aquest taller són: na Yanire, n´Ethan, en Mateo, en Samuel i na Maria Luque

Mirau que xules han quedat algunes d´aquestes felicitacions d´aniversari:

https://goo.gl/photos/uK6u82yzQATps3qB9

La setmana que ve, més i millor...

dimarts, 14 de març del 2017

TREBALLAM PER LA IGUALTAT

Famílies aquesta setmana els peixets hem realitzat un nou taller (dilluns i dimarts) oferit per l´Ajuntament de Vila, concretament pel Casal de Dones, per treballar la importància sobre els papers i els rols dels homes i les dones en la societat actual,  és a dir, per treballar la igualtat i corresponsabilitat. 

Els peixets estan encantats amb els contes que ens han contat sobre na Martina i n´Aina, la seva família i el seu entorn.

Varen firmar ahir fins i tot un contracte familiar de feines de casa per col.laborar amb vosaltres. Així que en principi aquests peixets es van comprometre a ajudar-vos jejeje...

Dilluns que ve tindrem la darrera sessió.

Aquestes són les fotos de les dos sessions d´aquesta setmana:

dimecres, 8 de març del 2017

UN DIMECRES DIFERENT

Avui famílies no ha estat un dimecres qualsevol. Per una banda avui hem celebrat l´aniversari d´un peixet nou, el segon d´aquest mes, en aquest cas de N´Antonio, i a més hem iniciat la segona tanda de tallers. Així que un dia molt divertit.

N´Antonio ens ha volgut convidar a  esmorzar un pastís de Blaze deliciós. Molts d´anys carinyo!!!

Però això  no és tot, ja que, com vos he comentat abans, hem començat aquest trimestre els tallers per fi. 4 setmanes frenètiques per davant, on tots els infants d´infantil, es dividiran en quatre grup per passar pels quatre tallers amb les diferents mestres.
Vos record que els tallers eren:
Olga(suport): Contacontes.
Pili (3 anys): Experiments.
Maria José (5 anys): Pintors.
Diana(4 anys): 25 anys del centre.

El meu taller concretament el dels 25 anys, consisteix aquest trimestre en realitzar una felicitació per la conmemoració dels 25 anys del centre. Tot un esdeveniment amb una felicitació personalitzada i al gust del "consumidor".   Es posa al seu abast un nombròs nombre de materials de qualsevol tipus (purpurina, boles, goomets,...) i ells ho decoren i manipulen lliurement.

Mireu mireu el resultat final.
https://goo.gl/photos/Dayot9TvUXMeouSz6

Per cert, els peixets que ho han realitzat avui ha estat el grup 2 format per: Luiza, Maria P, Salim, Asier, Antonio i Omar. Juntament amb els altres companys de 3 i 5 anys.
La setmana que ve, més i millor...

dimarts, 7 de març del 2017

ANIVERSARI DE NA DANIELA

Ahir dilluns,famílies, els peixets vàrem celebrar un nou aniversari. El primer d´aquest mes nou, març. Na Daniela va cumplir 5 anys, ja és una doneta, i ho va voler compartir amb nosaltres convidant-nos a esmorzar un deliciós pastís.

Molts d´anys carinyo!!!

dissabte, 4 de març del 2017

SESSIÓ DE NATACIÓ

Ahir famílies els peixets varen tenir com cada divendres classe de natació. Però la veritat és que aquest divendres va ser un poc especial i molt divertit perquè ens van posar un matalàs per caminar en ell dins de l´aigua i per saltar. Super divertit.

Mirau. Més d´un va caure., però sense greus consecuències jeje....

https://goo.gl/photos/o2XGFQh7qYyy8iYi9

I una vegada més gràcies a les famílies col.laboradores. Sou fantàstics!


DIVENDRES DE CARNAVAL

Famílies, com ja sabeu, divendres de carnaval els peixets vàrem celebrar una gran festa de disfresses, i també, com no, gràcies a les vostres aportacions a l´hora de l´esmorzar.

Els peixets varen gaudir moltíssim aquest dia. Una gran desfilada, ensenyant les seves disfresses i sent protagonistes durant uns segons, va ser una des les principals coses del dia. Tots anaven guapíssims. Teníem fades, vaquers, superherois, princeses, Mickey i Minnie, ... entre altres.
Voleu veure´ls?
Mirau:
https://goo.gl/photos/5xq7WEnuPdnhvNv9A

Vàrem acabar la festa realitzant un gran esmorzar conjunt amb els nostres companys d´infantil. Estava tot boníssim.


PERDÓ

Famílies abans de tot demarnar-vos perdó pel retard, però hi ha hagut un pont amb un viatge de desconnexió per davant i un virus per casa, que m´han tingut un tant separada d´aquesta finestreta, la vostra finestretra d´unió amb els peixets. Però, tranquils, que ja he tornat amb molta força.

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...