dijous, 23 de febrer del 2017

DIA COMPLETET

Avui famílies hem tingut un dia molt completet.
Hem iniciat al dia celebrant el Carnaval a l´escola amb tallers. Per primera vegada tot el centre estava dividit en diferents tallers, on tots els infants lliurement podrien anar passant i realitzant aquests.
Això d´anar lliures i poder triar el que volen segons els seus interessos, els hi ha encantat.


Després de realitzar aquests tallers hem esmorzat amb la tracidional truitada del dijous llarder.

I hem finalitzat amb una desfilada dels peixets. Super divertit famílies.

Mirau un petit resum del dia d´avui:
https://goo.gl/photos/i7or4X9L7YfgVpFE8

Vos ha agradat?

dimecres, 22 de febrer del 2017

SETMANETA DIVERTIDA

Famílies no aturammm. Tenim setmaneta especial i super divertida. Amb molts de complements, moltes disfrasses i sobretot moltes rialles per en mig.

Els peixets s´ho estan passant molt bé. I van guapíssims.

Així varen començar la setmana:
https://goo.gl/photos/dkSMCcWntffAwUM29

Ara veurem  com l´acabam jejejeje...

Per cert, vos espero demà a tots a partir de les 13 hores en el centre per compartir amb nosaltres el "Dijous Llarder" i gaudir junts amb les nostres disfresses de peixets.

dissabte, 18 de febrer del 2017

5.000!!!

Aquest bloc és com una petita finestreta en el que podeu veure totes les coses més relevants dels peixets. Un nexe d´unió entre nosaltres i vosaltres. Així que famílies, gràcies per les vostres

I seguim sumant famílies...

Un autèntic plaer.

REINA CARNESTOLTES

Però l´obra de teatre de Millie Potter, no va ser l´única cosa especial que vàrem fer divendres. Sinó que també vàrem rebre una visita meravellosa  i sorprenent, la reina Carnestoltes.

La reina Carnestoltes ens va avisar que el pròxim dilluns haurem de venir a la classe amb alguna cosa en el cap. I si no ho portam, ai ai ai, ens pintarà el nas. Així que ja sabeu, famílies, dilluns tots els peixets amb alguna cosa al cap. Lliure a la vostra imaginació...

Però això no és tot. Aneu preparant les coses, perquè dimarts hem de portar alguna cosa al cos i dimecres alguna cosa als peus.
Quina setmaneta ens espera. Que divertit!!!

MILLIE POTTER

Sabeu famílies que els peixets no aturam mai? .I és que ahir vàrem gaudir d´una obra de teatre en anglès de "Millie Potter". S´ho varen passar molt bé i vàrem veure una obra clàssica com és  "Rinxols d´or", però en anglès i amb unes titelles molt especials.




ARRIBA CARNAVAL

Famílies, com ja sabeu, la setmana que ve ens espera una setmana molt important per als peixets i és que vivim el Carnaval amb moltes ganes i il.lusió.

I aquesta setmana hem començat a treballar sobre això, no nomès amb el taller de pares realitzat, sinó també decorant l´entrada d´infantil,...

Mirau el procès:



I el resultat final

Vos agrada?

dimecres, 15 de febrer del 2017

GRÀCIESSSS!!!

Ahir famílies vàrem realitzar el taller de pares per confeccionar les disfresses de carnestoltes. I us vull donar les gràcies, una i mil vegades més, perquè sense vosaltres no seria possible.

Uns quinze pares/ mares vareu deixar les vostres tasques de costat per venir a col.laborar i donar prioritat als vostres (i meus) peixets. I la veritat és que les disfresses varen quedar precioses. Enhorabona!!!

Crec que ja ho sabeu, però que sapigueu que formau un gran equip.








diumenge, 12 de febrer del 2017

PISCINA

Famílies, ja pensaveu que m´havia oblidat de vosaltres i de l'activitat de natació. Noooo. Clar que no.
Aquí teniu les darreres sessions dels peixets. Han millorat tant. La piscina grossa ja no és cap dificultat per a ells. Campions!!!

https://goo.gl/photos/5Kxo9fKm1QKYRJBq6

NOUS PREMIATS

Famílies, anam per bon camí. Cada setmana són més els peixets que aconsegueixen la seva estrella com a premi per bon comportament durant la setmana. Més de la meitat ja ho han aconseguit.

Modificar conductes, no és fàcil. Però si hi ha una motivació per davant, és més il.lusionant el camí.

Aquests són els premiats de la setmana:

https://goo.gl/photos/QF2xMvEtg5K3RqKD9

Ànim peixets!!!



INICIACIÓ AL RACÓ

Com ja sabeu famílies, tenim en la classe dels peixets un nou espai, el racó de metges. Però encara molts de peixets no sabem com actuar davant d´un ferit, d´un mal de panxa,...

Així que aquesta setmana vàrem realitzar una "master class" utilitzant tots els estris i amb receptes i tot.... jeje. S´ho passen tan bé que val la pena fer un poquet de show per a ells...

Mirau, mirau:

https://goo.gl/photos/AkPCfFK1DhCGQq6q6

dimarts, 7 de febrer del 2017

TALLER DE PARES

Famílies com ja sabeu s´acosta una data important per a nosaltres: Carnestoltes.



Per això, una vegada més necessitarem la vostra col.laboració per confeccionar les nostres disfresses de peixets.
Així que vos esper a tots, els que pugueu, el dimarts, 14 de febrer, a les 9.00 al centre per realitzar un taller de pares. Vos ho passareu molt bé segur.

No em falleu!!!;)

142 GRÀCIES

Famílies aquesta entrada és expressament per vosaltres, per donar-vos les gràcies per les vostres aportacions per ajudar als infants de Madagascar. La vostra solidaritat s´ha deixat de manifest no només amb la vostra participació en la cursa solidària sinó també amb les vostres aportacions.

La classe dels peixets ha recollit un total de 142 euros. Així que moltíssimes gràcies.
I ja sabeu, junts tot és molt millor.



MARIA POMARES

Ahir famílies vàrem celebrar l´aniversari d´un nou peixet. En aquest cas l´única que cumpleix en aquest mes de febrer,  Na Maria Pomares. I ens va convidar ahir a un pastís deliciós de "La Patrulla canina" per celebrar els seus 5 anyets.

Molts anys carinyo!!!



dissabte, 4 de febrer del 2017

ELS PRIMERS PREMIATS

Famílies divendres vàrem entregar per fí els primers premis per bon comportament a alguns dels peixets mereixedors. Estaven molt atents en el recompte final i vàrem analitzar cas per cas durant la darrera mitja hora de la setmana, donant temps per veure i aprendre dels errors, i a veure si així la setmana que vé conseguim encara més reconeixements.

Aquests són els peixets premiats i anim a tots els altres a continuar treballant per aconseguir-ho.
Estic segura que la setmana que vé, més i millor.

https://goo.gl/photos/aRDpjSbfY49PrHPr8

RACONS

Com ja sabeu famílies, el joc és una eina bàsica d´aprenentatge en infantil, on el nens /es participen i creen lliurement, per això realitzam el joc per racons perquè a més de tot això, afavoreix la cooperació, la seva autonomia.... Així que cada dijous realitzam aquest tipus de joc.

Els peixets trien on volen anar a jugar (hi ha un màxim de 3/4 nens per racó)  i finalitza amb una gran conversa explicant el que han realitzat, amb qui han jugat,... No vos podeu imaginar com els hi agrada aquesta activitat.

Aquestos són només alguns dels racons de la classe dels peixets:

RACÓ DE COTXES

 

RACÓ DE TITELLES





RACÓ D´ANIMALS

 

RACÓ DE METGES


RACÓ DE CONSTRUCCIONS


LA FADA DESPISTADA

Divendres famílies va ser un dia especial i és que va venir una companyia de treatre a la biblioteca del centre per realitzar-nos una obra, concretament "La fada despistada".

Als peixets els hi va encantar. Varen participar, varen ballar, ... I a més es varen portar molt bé.







Però això no és tot. Voleu que vos conti un secret? D´aquí a 15 dies tornam a tenir una altra obra de teatre...I és que ja sabeu que els peixets no aturen mai.

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...