divendres, 27 d’octubre del 2017

EXCURSIÓ A SANT LLORENÇ

Avui famílies hem realitzat la nostra primera sortida del curs 2017. Un clàssic i una visita obligada en aquesta època de l´any. Hem anat a Can Pere Musson, a Sant Llorenç, a visitar a la nostra amiga la castanyera, veure els ases, torrar castanyes... En definitiva, a passar un dia diferent amb molt bona companyia.

Hem començat el dia esmorzant en les instal.lacions de Sant Llorenç, per després continuar amb un ratet de joc lliure en el parc "rural". Després hem pujat per un camí molt difícil per veure els ases, i de molt aprop jeje. I hem finalitzat amb una visita sorpresa la senyora Castanyera que ens ha portat castanyes torrades delicioses i li hem cantat la seva cançó tots junts.

La veritat que les zebretes s´han portat molt molt bé i el més important, s´ho han passat súper, ... i els acompanyants, que no eren pocs, també jeje.

Ja sabeu, que aquesta sortida era oberta per tothom i estaveu tots convidats a compartir amb nosaltres aquest dia. Doncs bé, res més que 16 familiars no s'han volgut perdre l´excursió.
Però això no és tot, ja que heu pensat en tot i heu portat un esmorzar molt bo: sobrassada, pa, coques, truites, butifarrons, ... No faltava detall. Sou genials.
Crec que ja ho sabeu, però formau un gran equip i esper que no deixeu mai de ser-ho, famílies, perquè sense vosaltres no seria igual. Així que moltíssimes gràcies per tot. Als torradors, a les acompanyants, als vigilants, a les reporteres... gràcies.

Ara sí vos deix les fotografies del dia d'avui. Esper que vos agradin:

https://photos.app.goo.gl/8RVXhPFQCgrku8Sz2

Encara no ho vull pensar pequè encara queda molt de curs per davant, però sou conscients famílies que aquesta sortida per veure la Castanyera és la darrera  que feim junts? Com creixen!
Igual per això ha estat tan especial... Sort que encara queden moltes més per compartir junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...