dijous, 22 de desembre del 2016

UN DIA MOLT ESPECIAL

Avui famílies, estireu d'acord amb jo, hem tingut un dia molt molt especial per a tots. I és que ha vingut el Pare Noel a veure'ns, si si, el Pare Noel, i a més carregat de regals. Quina emoció. Els peixets s´han tornat bojos amb tants de paquets.

I per rebre i agrair aquesta visita tan especial per a nosaltres li hem cantat la nostra nadala, "M´agrada el nadal", d´una manera molt emotiva gràcies en gran part als pares d´en Jadel, N´Antonio i Na Sandra, que ens han ajudat molt amb les seves indiscutibles qualitats musicals.
Mil gràcies per la vostra predisposició i col.laboració. Ha estat molt emocionant, veritat?

Aquí podreu veure i recordar aquest moment tan bonic:

https://youtu.be/YpBYXBCgcdw


I aquí teniu les fotografies resum del dia d´avui. Segur que ho recordaran aquestos peixets amb molt de carinyo:

https://goo.gl/photos/dwQfvr1hyP9izNxd9


Ara sí famílies Bon Nadal, Feliç any nou i esper que els vostres somnis es facin realitat. Ens veim a la tornada amb molta força per continuar donant molta guerra.

Gràcies sempre per estar aquí.

CALENDARI FINAL

Aquí teniu famílies la resta de peixets que s´han portat a casa el desitjat calendari d´advent. Ja sabeu que tots poc a poc han tingut el seu premi, fins i tot jo ... jeje.














L´any que ve més i millor.

dimecres, 21 de desembre del 2016

ANEM AL CINEMA

Avui famílies ha estat un dia especial per als nostres peixets, ja que hem anat al cinema a veure una pel.lícula xulíssima, "Trolls". Els hi ha encantat, ... i a jo també.

Aquí teniu les imatges de record del dia d´avui:

https://goo.gl/photos/zNf63nSetUmmYL6E8

Moltes gràcies als ajudants del dia. La veritat que han tingut poca feina perquè aquestos peixets estaven molt concentrats en la pel.lícula jeje.



Demà famílies no vos oblideu que vos esper a tots a les 11 hores a l´escola per rebre al Pare Noel, que m´han dit que ve molt carregadet jeje. Ahhh, i aprofitarem i li cantarem la nostra preciosa Nadala amb alguna que altra sorpreseta. No vos ho podeu perdre.

dimarts, 20 de desembre del 2016

BON NADAL

FAMÍLIES, AIXÒ JA ARRIBA AL FINAL, AIXÍ QUE ELS PEIXETS US DESITGEN: 

BON NADAL!!!
I  ESPERAM QUE ENS PORTIN EL REGAL QUE MÉS DESITJAM I QUE ESPERAM AMB ELS BRAÇOS OBERTS:


dijous, 15 de desembre del 2016

FOTOS ESPECIALS

Famílies, com és tradició en aquesta època de l´any, aquí vos deixo un regalet molt especial.

https://goo.gl/photos/meKZYxMWRXWFu46h7

Esper que vos agradin.

CARTES ESPECIALS

Avui famílies hem realitzat una activitat que els hi ha encanta als peixets. Hem realitzat les estimades cartes per a "Papa Noel" i/o Reis Macs.


Han estat tan concentrats realitzant-les jeje.

Alguns peixets amb un regal es conformaven. En canvi  altres els hi faltaven fulla...

Aquí vos deixo les seves cartes i sobretot les seves caretes d'il.lusió:

TALLERS NADALENCS

Famílies ahir vàrem tenir un dia tan esgotador . Però a la vegada, tan divertit. Vàrem realitzar durant tot el dia, com es tradició ja, els típics tallers nadalencs amb les ajudes d´alguns famíliars.

El cicle es va dividir en 4 grups, 4 tallers. Aquestos varen ser:

Taller de cuina, amb un arbre de nadal. (Pili)
Taller Postal Nadalenca (Maria José)
Taller Portada feinetes. (Olga)
Taller Manualitat nadalenca (Diana)

I així els infants del cicle d´infantil, barrejats, van anar rotant i realitzant tots els tallers al llarg del dia. Vàrem realitzar un petit descans per esmorzar i desconnectar un poquet en el pati per agafar força.

Un dia diferent, que ens encanta, a grossos i petits. I no sé a qui més?

Aquí teniu les fotos, concretament del meu taller, la manualitat del Reno Rudolph. La veritat que era un poc laboriós, però va quedar prou vistós jeje... Vos va agradar el resultat famílies?

https://goo.gl/photos/6j4iMriV9mxFmPJeA

Mil gràcies a aquests familiars, que van tenir moltíssima paciència i van donar el millor de sí mateixos. Estic molt orgullosa dels meus acompanyants de "feina".


dimarts, 13 de desembre del 2016

DECORACIÓ FINAL

Famílies la setmana passada vaig realitzar una entrada amb l´inici de la decoració nadalenca de l´escola. Doncs bé, ara ja vos puc ensenyar  la nostra decoració finalitzada.

Esper que vos agradi, ja que, sense dubte, està feta amb molt de carinyo.




Ahhh, i aquí vos deixo les fotografies utilitzades per el nostre arbre d´infantil amb els cd reciclats. Uns papas noels molt especials...

https://goo.gl/photos/D4pMPaKPuGsZauqg7


MANNEQUIN CHALLENGE

Famílies, Ceip Can Cantó està a la moda. I no podia ser d´una altra manera que amb la nostra felicitació nadalenca sorprendre amb un mannequin challenge.

250 alumnes en silenci i quiets??? La veritat que sí. I tot un éxit. Ah , i a la primera. Encara que els peixets això de quiets, quiets,... jeje.

Mirau el resultat final. La veritat que impressiona...

dilluns, 12 de desembre del 2016

PHOTOCALL

Famílies només puc donar-vos una i mil vegades les gràcies. Perquè no hi ha dia que no vos impliqueu amb aquest projecte i amb els nostres peixets.

Avui ha tocat el torn de Na Yanire i la seva família que ens ha elaborat un photocall de peixets preciós per a la nostra classe. I com no podia ser d´una altra manera, ja l´hem estrenat.


Mirau que graciosos estan:

https://goo.gl/photos/hC31fWvxTKccbPTZ9

Mil gràcies Yanire i família!!!




divendres, 9 de desembre del 2016

CALENDARIS

Famílies aquí teniu els afortunats d´aquesta setmana del nostre calendari d´advent:









Poden estar més contents? Quines caretes de felicitat.

DECORACIÓ

Aquesta setmana famílies tan estranya, amb tants de dies festius, els hem aprofitat per decorar i ambientar un poc més l'escola a aquestes dates tan especials i emocionants, sobretot per a ells, el Nadal.

Hem realitzat la decoració del nostre passadís de quatres anys (on posam les motxilles), l´entrada de l´escola i l ´entrada d´infantil, encara està per acabar per descomptat. Però poc a poc famílies, que no tenim prou temps per tot el que volem fer...

Aquest arbre està en procés famílies encara...

Mirau més decoracions:

https://goo.gl/photos/ZcM5acqoMqdrFrpV8

NOTA

Famílies com és costum una vegada més, necessitam la vostra col.laboració.
Ja sabeu que és típic que en aquestes dates tan especial que l'escola faci una felicitació nadalenca molt especial.
Per això, necessitam que el pròxim dilluns els nens/es de la classe portin un jersei negre ( o el més fosc possible) i un tros d' "espumillón" vermell.
Moltes gràcies famíliess

dilluns, 5 de desembre del 2016

TALLER DE GALETES

Aquesta setmana famílies és un poc especial amb tants de dies de festa. Així que per celebrar-ho hem realitzat avui, amb l´ajuda de dos "mamis", un taller de cuina, concretament de galetes. I quina forma haurien de tenir aquestes galetetes?? Està clar, no? Doncs de peix jejeje.

Els peixets han estudiat els ingredients de les galetes, fins i tot tastat, i després s´han posat mans a la massa, i mai millor dit...
Han fet la massa i després l´hem repartida. Primer per experimentar un poc i després per realitzar les galetes amb el motlle especial de peix.

Una vegada cuinades, les hem pogut decorar, gràcies a la col.laboració de les "mamás", que ens han facilitat la decoració amb fondant. Però a què han quedat precioses? I esper que riquíssimes també.


Cada nen/a ha sortit super content amb la seva bosseta amb la recepta i el motlle perquè no tenguin excusa a casa de no poder fer-les.


En definitiva, un dia diferent per aquests peixets.

Mil gràcies a na Mayte i a n´Ana, per ajudar-nos a aquestos peixets a realitzar unes galetes molt especials per a nosaltres.


Aquí vos deixo totes ses fotos del dia:
https://goo.gl/photos/2JzQYW17YdcWikzt7

dissabte, 3 de desembre del 2016

CALENDARI D´ADVENT

Els afortunats del calendari d advent d´aquesta setmana són:




NOVA PEIXERA

Famílies com veieu això no acaba mai. Hem tingut una nova aportació per a la classe. En aquesta ocasió ha estat el torn de Maria Pomares que ha realitzat una peixera preciosa.
Moltíssimes gràcies per la vostra col.laboració família!



PRESENTACIO BEE-BOT

Ahir famílies vàrem rebre una visita molt grata. Varen venir els alumnes de sisè a presentar-nos una novetat en el centre: la Bee-Bot.

Els peixets estaven entre al.lucinats i entusiasmats. Es varen portar super bé i varen sorprendre amb la facilitat que varen acollir a aquesta abelleta.

La Bee-Bot és una manera nova, diferent i atractiva de treballar la lateralitat, seqüenciacions, lògica,...

Ja vos dic. Que els hi ha encantat. Hem aprofitat el desdoblament de psicomotricitat amb la metitat de grup , perquè així puguessin manipular-la tots.  Però no vos preocupeu, que la setmana que ve la disfrutarà l´altra meitat.

I el que és millor, una vegada introduïda i presentada, estaran disponibles per al cicle d infantil les tres Bee- Bot perquè puguin aprendre i jugar a la vegada.


https://goo.gl/photos/1We7z1suLirUD7caA

dijous, 1 de desembre del 2016

CALENDARI D´ADVENT

Famílies desembre ja està aquí i amb ell el nostre particular calendari d´advent.

Avui ha estat l´afortunada na Daniela que s´ha menjat la xocolata del dia 1 amb molt de gust, a més de portar-se a casa un detallet.

Així que ara ja sí, podem començar a desitjar-vos un Bon Nadal famílies.



SORTIDA AL MERCAT

Famílies, avui hem realitzat una sortida. Una excursió que els peixets portaven molt de temps esperant. Hem anat al mercat nou a comprar peix per ampliar un poc més encara el nostre coneixement sobre peixos per al nostre projecte. I res millor que fer-ho amb un aprenentatge significatiu.

L´objectiu bàsic d´aquesta sortida, a més de gaudir per descomptat, era que veiessin diferents tipus de peixos, el que era una peixateria, el que podíem trobar en un mercat,...

La veritat que s´han portat super bé i han gaudit molt de l'experiència. Així que després, com a premi, ens hem aturat una estoneta en el parc de la Pau. I fins i tot, famílies,  hem realitzat un esmorzar diferent, no només per l´escenari, sinó també perquè hem menjat xurros. Mmmmmmm. Deliciosos.

Però això no és tot. Ja que quan hem tornat a classe, hem realitzat una "master class" de peixos. L ´hem obert, l´hem vist per dins, les seves parts, ...
Tota una experiència. I després per sorteig, un peixet de la classe, en aquest cas, En Sidney, s´ha dut el peix a casa per poder explicar-ho tot a la seva família.

En definitiva, que avui hem tingut un dia molt diferent i emocionant. Mirau, mirau.


Moltes gràcies a les acompanyants de la sortida, la mama d' en Jadel i de n´Indhia, per la vostra col.laboració. Ja sabeu famílies que tota sola em seria impossible realitzar qualsevol projecte o activitat.



ÚLTIMA RONDA DE TALLERS

Famílies ahir vàrem realitzar l´última ronda de tallers d´aquest trimestre. El grup 3 format per n´Alba, en Sidney, n´Anas, n´Héctor, en Jadel i n´Asier, juntament amb infants de les altres classes, varen gaudir realitzant el nostre fabulós i deliciós cupcake d'aniversari del centre.

En aquesta ocasió varen ser ells els encarregats de tenyir la batercream, triant el color i realitzant la barreja ( amb una miqueta d´ajuda clar...).

Després d´una decoració personalitzada i individualitzada, una vegada més, els nostres cupcakes han quedat preciosos. Opineu vosaltres mateixos:

https://goo.gl/photos/2Gd6nEZh4s6jJF6DA


Aprofit per última vegada a agraïr la col.loració de la mama de n'Ethan, que setmana darrera setmana, ens ha facilitat la batercream necessària per realitzar aquest taller. Mil gràcies.

El trimestre que ve més i millor amb una segona tanda de tallers.

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...