dimecres, 22 de juny del 2016

ÚLTIM DIA DE 3 ANYETS

Avui famílies ha estat el nostre darrer dia com a bombers en la classe de 3 anys. I ho hem celebrat d'una manera molt especial amb una festa d'aigua. 

Primer hem començat el dia ballant a la classe, fent un poc de temps perquè acabàs de sortir el sol i no tinguessin molt de fred aquests bomberets amb l´aigua.

Després hem continuat amb un esmorzar col.lectiu amb els nostres companys d´infantil, per acomiadar-nos dels policies, els alumnes de 5 anys que l´any que vé ja no estiran amb nosaltres, ja que passen a primària.

I després sí que sí, ha començat la gran festa per a ells. La seva cara ho deia tot. 
Una festa d´acomiadament d' any "a lo grande". Han gaudit moltíssim amb les pistoles tirant aigua per tot, i jo amb ells, perquè enganyar-vos jeje.

L´any que vé més i millor famílies!!!


Fotos:

dimarts, 21 de juny del 2016

ADÉU A NA RAIHANA

Famílies avui ha estat un dia fantàstic perquè hem anat d'excursió a la platja i ens ho hem passat super bé. Però en arribar l´hora de la sortida, hem tingut una mala notícia.

I és que na Raihana ens deixa. Deixa de ser una bombereta, ja que se´n va a viure fora de la nostra illa, concretament a Elx. A partir d´ara serem un menys, en total 22.

Mai t´oblidarem carinyo i esperam que siguis molt feliç! Et desitjam el millor a tú i a la teva família.


T´estimam!!!

SORTIDA A LA PLATJA

Avui famílies hem realitzat una sortida molt esperada per els bomberets. Hem anat a la platja per fí.
Ens hem portat super bé i el que és més important, ens ho hem passat suuuuuper.

Hem tingut de companyia un dia preciós i uns papis i unes mamis, i güeles, que ens han ajudat molt. Mil gràcies.

Però no hem anat només a la platja i ja està, no, no, no. La tornada al centre l´hem realitzat d´una manera molt diferent i molt divertida. Hem tornat en tren. Una passada. Estaven emocionats saludant a la gent.

Mirau algunes fotografies del dia d´avui:


Fotos:

SORTIDA A LA PLATJA

FESTIVAL

Famílies divendres passat vàrem celebrar el festival fi de curs, i des d´aqui us vull donar les gràcies per la vostra participació.

La veritat que va ser tot un èxit i els bombers, a més d'anar molt guapos, ho varen fer super bé. Estic super orgullosa d´ells.







Vull donar la meva sincera enhorabona al Apima del centre per la seva gran labor i junts formam una gran família. Gràcies per la vostra implicació, el vostre temps, el vostre suport...

dijous, 16 de juny del 2016

ABANDONATS

Famílies ja sé que vos tenc un poc abandonats, però ja ha arribat final de curs i amb ell mil coses per fer. Quin estrès. Encara que amb ells mai es deixen de fer coses.

Mirau:

A principis de setmana va sorgir una conversació de que arribava final de curs i amb aquest unes vacances moooolt llargues, i que quan tornàssim ja no estiríem en la mateixa classe, sinó que aniríem a la classe de P-4, (4 anys). I vàrem realitzar una visita a la nostra futura classe a l´actual classe del veterninaris. Els hi va agradar molt.

Però això no és tot, ja que na Maya va raonar molt i em va preguntar que si els de 4 anys anirien a 5 anys, què passaria amb els de 5 anys?? . Així que vàrem realitzar una altra sortida, en aquest cas fora de la nostra zona d´infantil, i vàrem realitzar una visita a Primer de primària.
Tots ens van rebre molt bé i ho vàrem entendre perfectament.




A més a més aprofitam aquestos dies per gaudir molt. Mirau com juguen aquests bomberets per jocs de taula. Una taula modela amb plaste, una altra realitza puzzles, una altra motricitat fina amb fils i s´altra realitza mosaics. I cada dia rotam i així tots realitzen tot.

Hem d´aprofitar aquests últims cartutxos...

Fotos:

JOCS PER TAULA



dimarts, 7 de juny del 2016

EXCURSIÓ AL PARC DE BOMBERS!!!

Avui famílies ha estat un dia molt especial per als bombers, i és que hem realitzat una sortida al Parc de Bombers d´Eivissa per veure les instal.lacions. Estaven tan emocionats i tan contents i amb una careta d´il.lusió.

Primer hem arribat al Parc i ens han posat una pel.lícula de dibuixos explicativa on hi havia les instruccions en cas d´incendi. Molt educativa i molt important el missatge, 112 sempre.

Després ens han explicat tot el material necessari i l'uniforme a utilizar en cas d´incendi. La bombera capitana s´ha vestit de veritat de bombera per uns minuts. Com pesa! Però que divertit...

Hem contintuant sent per uns instants bombers de veritat dalt del camió.

Hem fet una paradeta per esmorzar en la seva pista de frontó a l´ombra.

I per finalitzar ens hem divertit com nans amb l´escuma i l´aigua. Ha hagut escuma per tot. Ens ha anat de luxe per refrescar-nos i sobretot ens ho hem passat pipa.

Volem tornar un altre dia jejeje....

Mirau mirau que hi ha fotos de tot, no vos perdreu res.

Fotos:
EXCURSIÓ BOMBERS

dilluns, 6 de juny del 2016

VA PER VOSALTRES!!!

Aquesta entrada en el bloc va dedicada a vosaltres, a les famílies que setmana darrera setmana heu estat vinguent a l´aula del bombers per realitzar l´activitat del protagonista de la setmana superant moltes vegades les vostres vergonyes, inquietuds... Gràcies a vosaltres aquesta activitat té sentit.

Ha estat un autèntic plaer compartir aquests moments junts i ensenyar-vos el nostre dia a dia.

Així que va per vosaltres...


Fotos:
RESUM PROTAGONISTA
Mil gràcies. La tutora

dimecres, 1 de juny del 2016

MAYA, ÚLTIMA PROTAGONISTA DEL CURS.

Avui famílies hem tingut oficialment la darrera protagonista de la setmana d´aquest curs. Ha estat el torn de na Maya per fí, que se li ha fet molt llarga l'espera del seu moment. Però avui per fi ha estat el dia, i ha vingut acompanyada de la seva família, la seva mare, na Natalia, i el seu pare, n´Alejandro. Estava feliç ella.

Na Maya s´ha encarregat de realitzar les funcions d'encarregada del dia. Per després iniciar les funcions de protagonista. Hem començant a parlar un poquet de na Maya i la seva curta vida. Que encara que és curteta, només tres anyets, ha viscut moltes coses molt significatives com viatges molt importants (Japó, Costa Rica...), també sabem que té un ca que es diu Zulú, que li agrada el pimiento, jijjiji,...

Després hem començat a realitzar l´activitat sorpresa amb els familiars, en aquest cas, un marc de fotos de cartró personalitzat individualment amb una fotografia dels bomberets. Una activitat senzilla, on el infants podien desenvolupar la seva creativitat i realitzar autònomament.
Tèmpera sòlida, goomets i com no, no podia faltar, molta purpu, que els hi encanta. Això sí, ha hagut purpu per tot...

Però això no és tot, ja que na Natalia, ens ha volgut sorprendre amb un deliciós pastís realitzat per ella i ens ha convidat a esmorzar. Un detall.

Mirau les fotos resum del dia d´avui.

Fotos:

MAYA
Així que només em queda donar les gràcies a na Natalia i a n´Alejandro, per acompanyar-nos en aquest dia tan especial per la vostra filla, que radiava felicitat avui. Esper que vos hagueu sentit a gust entre nosaltres i no oblideu que sempre sereu ben rebuts, ja ho sabeu.
Gràcies!!!


Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...