divendres, 29 d’abril del 2016

CUINERS

Aquesta setmana sembla que no acaba mai. Dóna molt de sí. A que sí?
I avui divendres, últim dia de les jornades culturals, hem aprofitat per realitzar un taller de cuina amb la col.laboració d'algunes mamis del cicle.

Els alumnes de tot el cicle d'infantil (bombers, veterinaris i policies) ens hem ajuntat en el pati per gaudir realitzant una recepta de cuina, en aquest cas una coca de pernil i formatge (pizza).

Bona no sé si haurà sortit, però el que han gaudit aquests bomberets no té preu.

Mirau, mirau quins cuiners més especials.


Fotos:

CUINERS
Vull agrair una vegada més a las mamis que ens han ajudat a realitzar aquest taller. En aquest cas, a Na Cata i a na Marta. Mil gràcies per tot.

UN DIJOUS MOLT ESPECIAL

Ahir famílies va ser un dia molt especial per dos motius molt diferents dins de les mateixes jornades culturals.
El primer perquè, com ja sabeu, a infantil hem estat treballant la gastronomia eivissenca i vàrem realitzar unes delicioses orelletes.Mmmmm. 
I segon perquè tot el centre vàrem realitzar una cursa solidària per ajudar a Nigèria.

Un dia molt especial i molt diferent que vàrem passar junts, amb vosaltres. Gràcies per el vostre suport.

Aquí teniu les imatges que resumeixen un poc el dia tan complet d'ahir.
Aquestes són fent de cuiners.

Fotos:


ORELLETES
I aquestes de la famosa carrera. Varen sortir molt contents aquests bomberets amb les seves medalles i tot.

Fotos:

CARRERA
Una vegada més vull donar les gràcies també a la col.laboració de l'APIMA. No sé que faríem sense ells.

dimecres, 27 d’abril del 2016

SAMUEL, EL NOU PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Famílies aquí estic amb la nostra cita setmanal dels dimecres amb el protagonista de la setmana. Avui ha tocat el torn a en Samuel, que estava feliç de ser-ho per fi. Ha vingut acompanyat a la classe de la seva mare, Na Cristina.

Com sempre, hem començat la classe amb les nostres rutines, perquè la seva mami pugui veure el que feim diàriament. Després ens han explicat un poquet més cosetes de Samuel, com per exemple que de petit era molt ploraner, que té dos cans, Yaco i Mia, etc. I per finalitzar hem realitzat l´activitat sorpresa.

Avui hem realitzat gràcies a na Cristina un peix molt original amb una simple safata de cartró i uns quants goomets. Els bombers ho han fet beníssim, ja que ells mateixos eran suficientment autònoms per realitzar l'activitat solets.

Aquí teniu les fotografies del dia d´avui:


Fotos:

SAMUEL

Abans de finalitzar, com és costum, vull donar les gràcies als familiars del protagonista en aquest cas a na Cristina per la teva col.laboració i la teva paciència. És un luxe poder comptar amb famílies com vosaltres. Esper que hagis gaudit al menys tant com el teu fill amb la teva companyia en la classe.



dimarts, 26 d’abril del 2016

JORNADES DE PORTES OBERTES

Famílies el pròxim dia 9 de maig comencen les incripcions pels nous alumnes al centre de 3 anyets. Un periode angoixant que molts de vosaltres ja sabeu el que és. A què sí?

Què tal el centre? Com treballa? Com és el professorat? Li tocarà amb els seus amics? Em tocarà on vull?Mil preguntes se vos passen pel cap, veritat?

Doncs bé, per intentar resoldre algunes d´aquestes preguntes i tenir un poc més clar com és aquest centre i a on es fiquen jeje, el dia 3 de maig a les 18.00 hores, es realitzarà en el centre unes jornades de portes obertes per tot el món que estigui interessat.

Així que si coneixeu alguna persona que estigui dubtosa, aquí estirem (l'equip directiu i l'equip definitiu d'infantil) per aclarir tots els vostres dubtes.

Gràcies.

dilluns, 25 d’abril del 2016

JORNADES CULTURALS

Famílies avui comença una setmana especial per al nostre centre on celebram la Setmana Cultural. Avui hem iniciat aquestes jornades amb un Mercadet Solidari amb un intercanvi de llibres per celebrar el passat dia de Sant Jordi i dia del llibre.

Tots els alumnes, gràcies a la vostra col.laboració i als vostres contes, hem pogut realitzar una tria i portar-se un altre conte a casa. Un conte, un val. Més d´un conte, dos vals.
Els contes estaven separats per edats i exposats en diferents zones del pati de primària.

A més, el gran APIMA del centre ha col.laborat una vegada més amb nosaltres, recolzant les nostres idees i donant sentit a aquesta comunitat educativa que formam. Avui han decorat en un temps record el pati de primària, oferint un espai acollidor i molt especial per a la lectura i la interacció entre l'alumnat. Ha quedat preciós. Enhorabona!!!


Fotos:

JORNADES CULTURALS I.
Però això no és tot. Ja que aquesta setmana realitzarem divereses activitats per celebrar aquestes Jornades Culturals. El cicle d´Infantil ha volgut també treballar durants aquesta setmana la gastronomia eivissenca, per això realitzarem diferents receptes com les orelletes (dijous) i un taller de coques (divendres). Mmmmmm

divendres, 22 d’abril del 2016

DIA DEL LLIBRE I SANT JORDI

Famílies avui hem continuat treballant el dia del llibre. I hem decorat l´escola. Hem penjat en el hall del nostre centre les nostres fotografies llegint en un llibre molt especial. Tots els alumnes participen en aquest mural.

Aquest llibre contenia la foto proporcionada per vosaltres (una vegada més gràcies per la vostra col.laboració) i el seu nom realitzat per ells mitjançant escriptura LLIURE.

Mirau mirau:

Fotos:

DIA DEL LLIBRE

Però això no és tot. Ja que també treballam el dia de Sant Jordi i per celebrar-ho avui els bombers s'han portat a casa una rosa molt especial i un joc de caretes amb els personatges de la Llegenda, perquè així els infants puguin contar la història d´una manera diferent, especial i divertida.





Esper que vos hagi agradat. Feliç dia del llibre famílies.

EXPERIMENTACIÓ!!!

Ahir famílies els bombers vàrem aprofitar el desdoblament d´informàtica per realitzar experiments, concretament amb l´aigua i els colors (colorant).

Una manera divertida d´aprendre els diferents colors i fins i tot la barreja entre ells (groc +vermell = taronja...), i on els infants han estat els protagonistas del procés.

Per a que els infants poguessin verbalitzar la tasca d'avui, es varen portar a casa una mostra en un potet amb els diferents colors realitzats.

Aquí teniu les imatges de l´activitat:

Fotos:


EXPERIMENTACIÓ

dimecres, 20 d’abril del 2016

OMAR, NOU PROTAGONISTA

Avui dimecres hem tingut, com és costum, la nostra cita setmanal amb vosaltres, amb les famílies. En aquest cas la del nou protagonista de la setmana, n´ Omar, que ha vingut a classe amb la seva mare Meriem i les seves germanes, Romayssae i Alae.

Després de les nostres rutines diàries, n´Omar i la seva família ens ha parlat un poquet més d´ell i dels seus gustos. Per finalitzar, com sempre, amb l´activitat sorpresa. En aquest cas, un llapis-indi. Una activitat molt original.

Els bombers han sortit tots molts contents amb la seva manualitat.

Aquí teniu les imatges del dia d´avui:

Fotos:

OMAR
Només em queda donar les gràcies a la família del protagonista. Sobretot per la vostra paciència, ja que avui els bomberets estaven un poquet despistats. Podeu tornar quan vulgueu, que sempre sereu ben rebuts, ja ho sabeu. Gràciessss!!!!



MÉS NATACIÓ

Aquí teniu la sessió d´aquesta setmana famílies:


Fotos:

piscina

divendres, 15 d’abril del 2016

SANT JORDI


Famílies, com ja sabeu,  ja falta molt poquet perquè arribi el dia de Sant Jordi, el dia del llibre Així que avui hem iniciat les activitats entorn a aquest dia.

Avui concretament ens hem introduit dins de "La Llegenda de Sant Jordi". I els hi ha encantat el conte. El drac i la princesa són dos elements claus per garantir l´èxit d´un conte. Animau-vos a preguntau-lis a veure. Segur que vos sorprendan. Els hi ha agradat molt.

I això només acaba de començar. Pròximament tendran més sorpresetes jijijiji.





FESTA DE LA BOMBERA CAPITANA

Ahir famílies va ser el meu aniversari, el de la bombera capitana i ho vaig celebrar amb una gran festa amb els meus bomberets.

Vàrem començar amb un taller de globus amb una decoració personalitzada un poc tenebrosa jijiji. Després ens vàrem "coronar" per finalitzar menjant. Inclòs bufant un pastís un tant especial.

Crec que s´ho varen passar molt bé. Aquesta al menys era la meva intenció.


Fotos:


FESTA DE NA DIANA

dimecres, 13 d’abril del 2016

YANIRE, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Avui famílies hem tingut un dia molt especial. Hem tingut doble celebració. Per una banda, hem tingut la visita dels familiars de la protagonista de la setmana, en aquest cas, na Yanire i la seva mare Inma, i per una altra banda hem celebrat l'anviersari d'aquesta bombereta. Una campiona que ha cumplit 4 anys ja!!!

Com sempre, el primer que hem fet ha estat cumplir amb les nostres rutines diàries. Per descomptat, na Yanire ha estat l'encarregada de passar llista i del dia.

Després hem continuat mostrant un poquet més de la nostra companyera na Yanire. Com era de petita, les seves persones més importants en la seva vida, les seves macotes, etc. Per continuar després amb l'activitat sorpresa.

Avui hem realitzat un quadre molt especial. Amb una safata de cartró, uns quants goomets i amb una fotografia molt especial, hem realitzat una activitat divertidisima i sobretot molt adient per a infants d'aquesta edat. Totalment autònoms a l'hora de realitzar-la. Enhorabona Inma.
Els hi ha encantat als nostres bomberets.


Fotos:

YANIRE
Però això no és tot, ja que per una altra banda també hem celebrat el seu aniversari amb un pastís de xocolata deliciós, realitzat per la seva mare.
Molts d'anys campiona!!!


Finalment, vull donar les gràcies a la seva mare, Inma, per la seva participació en aquesta activitat. Al principi em confesava fins i tot que es trobava nerviosa, però poc a poc s'ha anat  amollant i gaudint del moment. Un moment únic per na Yanire sense dubte. Gràcies i sempre seràs ben rebuda en la classe dels bombers.




dimarts, 12 d’abril del 2016

LA NOSTRA CITA DELS DIMARTS

Famílies aquí teniu unes quantes fotos de la sessió d'avui dimarts de natació.

La paraula campions queda curta per a ells! No tenen por a res.

Fotos:


CITA SETMANAL

SEGON DIA D´AMIC LECTOR

Famílies ahir dilluns vàrem tenir una altra vegada l'apassionant activitat d´Amic Lector.

Com ja sabeu, els alumnes de sisè venen a l´aula i trien a un bomberet per contar-lis un conte en un espai del centre. Posteriorment realitzen la corresponent feineta conjuntament.


Fotos:


SEGON AMIC LECTOR

divendres, 8 d’abril del 2016

DIA DE MANUALITATS

Avui famílies hem dedicat el desdoblament de psicomotricitat dels divendres per endinsar-nos en el món de les manualitats per tractar la primavera.

Hem decorat flors amb pintura sòlida i amb les caretes dels bombers per col.locarles en el nostre test de la primavera (fotografia).
També hem pintat pals de fusta de color verd. A més a més de plasmar la nostra mà amb pintura de dits de color vermell. Quasi res, veritat???

Mirau com s´ho han passat de bé aquests bomberets. Això sí, ha hagut pintura per tot... jijijii.

Fotos:
PRIMAVERA

dijous, 7 d’abril del 2016

SALIM, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Avui famílies hem rebut una visita especial en la classe dels bombers. Sí, sí, avui dijous, ja que per motius laborals dels familiars hem realitzat avui l´activitat del protagonista de la setmana.

Per fi ha arribat aquesta setmana tan desitjada per en Salim que feia mooltttt de temps que ho esperava ansiós. I avui el protagonista ha vingut acompanyat de la seva mare, Horia.

Primer, ens han ensenyat i explicat un poquet com era en Salim de nadó i després hem realitzat l´activitat sorpresa.

I quina sorpresa s´han portat els bomberets. En Salim i la seva família aprofitant l´arribada de la primavera, han realitzat un test de "chuches", simulant una floreta d´aquesta estació. En definitiva, una planteta deliciosa.

El resultat ha quedat molt graciòs. A que sí?

Una idea molt original i sobretot molt motivadora per a ells, ja que les llaminadures els hi encanta.

Fotos:


SALIM
Vull donar les gràcies a la família del protagonista, concretament a la seva mare.
Moltes vegades compaginar horaris i feina amb aquesta activitat no és compatible. Però el vostre esforç es veu recompensat en la careta dels vostres fills i això él el més important. Una vegada més gràcies i sempre tindràs la porta oberta de la classe dels bombers.




dimecres, 6 d’abril del 2016

MÉS NATACIÓ

Famílies aquí teniu les fotos de la primera sessió de natació d'aquest trimestre. Cada vegada saben més i més aquest bomberets. No tenen por a res.
Fins i tot fan salts.

Mirau mirau!!!


Fotos:
NATACIÓ

dilluns, 4 d’abril del 2016

AMIC LECTOR

Avui famílies hem iniciat el tercer trimestre amb moltes ganes i il.lusió. I és que hem començat fort, amb una activitat nova molt enriquidora: L´Amic Lector.

Aquesta activitat consisteix en potenciar i fomentar l´ús de la lectura, i en aquest cas, entre iguals. Els alumnes de sisè vendran cada dilluns desprès del pati a l´aula per contar-nos un conte.

Cada alumne gran agafa a un bomber i li conta el conte corresponent ( tindran uns carnets per tenir el llistat i no repetir ni d´amic ni de conte). Finalment li ajuda a realitzar la feineta posterior.

Aprofitant el bon temps s´obrin les portes d´infantil i poden seleccionar qualsevol espai del centre.

Una activitat que els hi ha encantat a tots. I la veritat que no sé a qui més, si als grans o als petits?.

Mirau, mirau.

Fotos:

AMIC LECTOR

LA PRIMAVERA JA ÉS AQUÍ!!!

Famílies  ha arribat la primavera a la classe dels bombers. Ja hem estat parlant a l´assemblea d´avui de les característiques d´aquest temps. Les flors, els colors, inclòs de les al.lèrgies ( ja que veuen el meu dia a dia).

I per celebrar l´inici d´aquesta estació hem decorat la nostra porta d´entrada a l´aula.

Mirau que bé que ens ha quedat!!!



SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...