dimecres, 23 de març del 2016

DARRER DIA DEL SEGON TRIMESTRE

Famílies avui hem celebrat el darrer dia d´aquest segon trimestre. Els bombers estaven molt emocionats d´assitir a una festa de comiat.

Abans de tot, moltíssimes gràcies per les vostres aportacions. Gràcies a vosaltres hem pogut realitzar aquesta festa. I és que, què seria d´infantil sense els pares??? Poca cosa, ja vos responc jo.

Estava clar que el dia d´avui seria especial, i no nomès pel menjar. Que també, ja que la veritat que m´ha sorprès la reacció de molts bomberets que no se separaven de la taula dels "ganchitos". Com si mai haguessin menjat en la seva vida jeje. Avui més d´un i més d´una s´ha posat ses botes. I de quina forma.

Desprès del pati, hem llevat la darrera cama a la Jaia Quarema i ens ha portat ous de xocolata.

I per finalitzar el dia hem partit a casa amb el nostre llibre de les feinetes i el nostres conillets de Pasqua.

Mirau el resum del dia d´avui:





Fotos:


DARRER DIA DEL SEGON TRIMESTRE
r />
Ara sí, ja ha arribat el temps de vacances, de desconnexió i de gaudir moments únics en familia.
Tornaré aviat i amb molta força.


ÚLTIM DIA DE PISCINA DEL TRIMESTRE

Famílies ahir dimarts va ser la darrera sessió de natació d´aquest trimestre. I la veritat que només porten un parell de mesos i han millorat moltíssim. I encara ens queda un altre trimestre per davant.

Aquí teniu les fotos de record dels vostres fills/es en els seus inicis en el medi aquàtic.




Fotos:
DARRERA NATACIÓ DEL TRIMESTRE

dilluns, 21 de març del 2016

MATEO, NOVAMENT PROTAGONISTA

Famílies ja sabeu que en Mateo va ser protagonista fa un parell de setmanes, però justament va coincidir amb la meva malaltia infecciosa, la grip. Per tant els familiars no varen poder venir a sa classe a realitzar l´activitat sorpresa i no va tenir la setmana que es mereix, com la resta dels bombers. Així que En Mateo aquesta setmana curteta de 3 dies ha tornat a ser el gran protagonista de la setmana.

I avui hem rebut la visita dels seus familiars a la classe. Na Marta i En Javier repeteixen amb nosaltres, ja que varen venir per en Pablo amb anterioritat. És l´única família que realitza aquesta activitat dues vegades.

Primer hem realitzat les nostres rutines. En Mateo l´encarregat del dia ha exercit les seves funcions i després ens han explicat l activitat sorpresa.

Com que som la classe dels bombers han decidit elaborar un camió de bombers de goma- eva. Una activitat molt xula i molt ben organitzada, amb tot el material preparat. Poc a poc han anat muntant el camió com un puzzle, peça per peça.

Mirau mirau que il.lusionats aquests bomberets:



Fotos:


MATEO


Moltes gràcies una altra vegada família. Tornau quan vulgueu, que sempre sereu ben rebuts entre nosaltres.

TEATRET

Famílies, el passat divendres vàrem rebre una visita molt especial a l´escola. I és que varen venir al centre a realitzar una obra de teatre pels alumnes d´Infantil. Es deia "L´arca de Noe". I la veritat que va estar molt bé. Recomenable totalment.

Els bombers estaven molt atents i els hi va encantar. Inclòs vàrem ballar a finalitzar l´obra.



Fotos:

L´ARCA DE NOE

dimecres, 16 de març del 2016

INDHIA, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Avui famílies hem tingut una nova visita en la classe dels bombers. Hem rebut amb els braços oberts a Na Indhia i a la seva família, concretament, Na Mónica i en Javier.

La bombereta estava molt emocionada de tenir als seus pares entre nosaltres que han gaudit molt  de veure com la seva filla feia les tasques d´encarregada del dia.

Després Na Indhia ens ha ensenyat mitjançant fotografíes un poc la seva biografia i les seves característiques personals. Per finalitzar amb l´activitat sorpresa.

Com que dins de poc arriba Pasqua, el pare i la mare han organitzat una activitat molt adient per aquesta època, a més a més de deliciosa. Hem realitzat un ou de Pasqua de xocolata, mmmmmm, que bó. A més  els bombers ho han realitzat tot solets. La base, el dibuix, Ha estat una activitat fantàstica.

Però això no és tot, ja que com ens han sobrat 10 minutets abans d´esmorzar, el seu papi, En Javi, ens ha demostrat ser un autèntic "showman" i s´ha posat un nas de pallasso i ha realitzat un joc amb els bombers. Na Indhia estava super orgullosa del seu papi. I no és per menys.


Fotos:

INDHIA

Moltes gràcies a la familia de na Indhia per la vostra paciència i per la vostra imaginació. Podeu tornar quan vulgueu. Sempre sereu ben rebuts.



dimarts, 15 de març del 2016

NATACIÓ

Famílies aquí teniu la sessió d´avui de natació, la primera de març en fotografíes.

Estan millorant tant aquests bomberets!



Fotos:


15 de marzo de 2016


diumenge, 13 de març del 2016

GRIP

Sento famílies la desconnexió forçosa que hem tingut aquestos dies.
He estat uns dies així:

 
Esper que tots els bombers ja estiguin recuperats i agafem amb força aquesta recta final abans de vacances.

dilluns, 7 de març del 2016

EL SEU CONTE PREFERIT

Famílies ja sabeu que a infantil tenim moments per a tot i, com no, per contar i escoltar contes. Una activitat molt important i molt recomenable en aquesta etapa d'infantil, ja que aprenen a escoltar, estimulen la fantasia i la creativitat de l´infant, s´acosten al llenguatge escrit, incrementen la comunicació i la confiança, entre moltes altres coses. Així que ja sabeu famílies els que vos toca jijijijij.

Aquí setmanalment amb l´ajuda de la Pdi (pissarra digital) els hi conto un conte als bomberets. La veritat que els hi encanta. En realitat ells nomès veuen les imatges, la resta m´ho invento, (moltes vegades per adaptar-ho a la seva edat). Així que dona igual en el idioma que hi siga, perquè sempre el tradueix al català amb les meves paraules. És una de les poques formes que es queden tots en silenci jejeje.

Però sabeu què??? sempre em demanen el mateix conte. Per molts que els hi conti, sempre volen escoltar-ho. Així que els hi conto cada setmana un nou i després finalitzo amb el seu preferit. I és que es veu que en David, el protagonista del conte, els hi ha arribat al cor.

Com que els hi encanta, aquí teniu les imatges del conte per als bomberets.

Fotos:

CONTE DAVID

divendres, 4 de març del 2016

NOVES MEDALLES

Famílies estic tan contenta d´haver entregat aquesta setmana tants de premis. Això és molt bona senyal i és que anam per molt bon camí.

També s´ha de reconèixer que al ser una setmana curteta ha ajudat un poquet, perquè molts bomberets es portin el desitjat premi a casa. Alguns per primera vegada per fí.

La meva més sincera enhorabona a tots!!!

Mirau quina careta tenen alguns de satisfets.



Fotos:
MEDALLES DE SETMANA CURTA

SIMULACRE

Famílies no tingueu por si els vostres fills / es han arribat a casa diguent que hi havia foc a l´escola jeje.

Tot el centre avui divendres hem realitzat un simulacre d´incendi. Un simple tràmit però molt necessari, ja que ens ensenya com actuar en cas d´incendi de veritat. Esperem no tenir que realizar-ho mai.

En aquest exercici anual es controla el temps d´evacuació, les diferents sortides d´emergència del centre, etc.

Llàstima que alguns bomberets s´hagin espantat.

ANIVERSARI DE NA DANIELA

Avui divendres famílies hem tingut un aniversari en la classe. I és que una bombereta s ha fet major. Na Daniela ha cumplit 4 anys ja. Molts d´anys carinyo!!!

dimecres, 2 de març del 2016

ANAS, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Famílies tenim setmana curteta i començam amb molta força, ja que hem tingut avui dimecres un nou protagonista, N´Anas. i la seva familia, en aquest cas, la seva mare, Soumia.

Com és costum, hem fet les nostres rutines diàries i després N´Anas ens ha explicat un poquet més d´ell, el que li agrada, la seva casa, la seva familia, les seves costums.

I finalment ell i la seva mare ens han explicat l´activitat sorpresa. Una rosa de "chuche". Els hi ha encantat.  I sabeu que és el millor? Que  l´han fet tot solets.

Mirau, mirau.


Fotos:
ANAS


Moltes gràcies a la familia de n´Anas, a la seva mare concretament, per compartir una estoneta amb nosaltres i realitzar una activitat tan senzilla i a la vegada tan deliciosa.
T´esperam sempre amb els braços oberts.

Gràcies

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...