divendres, 28 d’octubre del 2016

HALLOWEEN

Vaja setmaneta que portam!!! Estic esgotada famílies. Sort que tenim un pont per endavant per agafar molta força jejeje.

Avui hem celebrat Halloween al centre. Quina por que han fet aquests peixets. Tots anaven guapíssims i molt adients per aquest dia tan especial.


Hem començat el dia amb una improvisada desfilada de disfrassos, que ja voldria la passarel.la Cibeles tenir aquest models tan especials. Ho han fet beníssim. I sobretot ho han passat molt bé desfilant, mentre els altres peixets cridaven el seu nom. Alguns tenen futur, que es pensaven que eren autèntiques estrelles jejeje.

Hem continuitat realitzant un esmorzar conjunt amb tots els nostres companys d´infantil, les estrelles de mar, 3 anys, i els cavallets de mar, 5 anys. Mmmm...deliciós. Molts no han volgut ni jugar per no allunyar-se de les patates. Fins que s´han acabat clar.

Després hem sortit a col.laborar amb els alumnes de sisè pel seu viatge d´estudis. Tots han agafat alguna coseta per menjar o beure. Tot tenia una pinta exquisita.

I finalment hem acabat el dia realitzant el famós "Trick or Treat" per les classes de primària. Toc, toc, toc... Han gaudit tant. Ha estat molt divertit.

Ara sí, aquí teniu les fotografies que resumeixen el fantàstic dia d'avui. Esper que vos agradin:

https://goo.gl/photos/9cHHc9HFm6Axx19v5

Però  SORPRESA. Això no és tot. Ja sabeu que en dates especials m´agrada tenir algun detallet amb vosaltres. Doncs bé, mirau quines fotos jjijiji. Segur que són les carabasses que més vos han agradat en la vostra vida.

Entrau i mirau:

https://goo.gl/photos/fhD4htrv1crtkcez9

Ara ja sí, la setmana que vé...més i millor. Bon pont famílies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...