dijous, 16 de juny del 2016

ABANDONATS

Famílies ja sé que vos tenc un poc abandonats, però ja ha arribat final de curs i amb ell mil coses per fer. Quin estrès. Encara que amb ells mai es deixen de fer coses.

Mirau:

A principis de setmana va sorgir una conversació de que arribava final de curs i amb aquest unes vacances moooolt llargues, i que quan tornàssim ja no estiríem en la mateixa classe, sinó que aniríem a la classe de P-4, (4 anys). I vàrem realitzar una visita a la nostra futura classe a l´actual classe del veterninaris. Els hi va agradar molt.

Però això no és tot, ja que na Maya va raonar molt i em va preguntar que si els de 4 anys anirien a 5 anys, què passaria amb els de 5 anys?? . Així que vàrem realitzar una altra sortida, en aquest cas fora de la nostra zona d´infantil, i vàrem realitzar una visita a Primer de primària.
Tots ens van rebre molt bé i ho vàrem entendre perfectament.




A més a més aprofitam aquestos dies per gaudir molt. Mirau com juguen aquests bomberets per jocs de taula. Una taula modela amb plaste, una altra realitza puzzles, una altra motricitat fina amb fils i s´altra realitza mosaics. I cada dia rotam i així tots realitzen tot.

Hem d´aprofitar aquests últims cartutxos...

Fotos:

JOCS PER TAULA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...