dijous, 12 de maig del 2016

ESTELA, NOVA PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Ahir famílies vàrem tenir una nova visita a l´aula dels bombers. N´Estela, que per fí li tocava ser la protagonista de la setmana ( se li ha fet molt llarga l'espera pobreta), va venir acompanyada de la seva família, el seu pare en Iván, la seva mare, n´Ana i el seu germà, en Marc.

Vàrem començar el dia amb n´Estela d´encarregada i amb les seves funcions. Passar llista, dia de la setmana,... Per després començar a conèixer un poquet més a n'Estela i la seva biografia. Com per exemple, que de nadó semblava un "nenuco", que li agrada molt el "cachondeo", que té una iaia en Palma,...

Després hem començat amb l´activitat sorpresa. I mare meva, quina sorpresa. Ens van explicar el conte de "Els tres porquets", però no en un típic llibre, no, no no. Sinó amb un material xulíssim confeccionats per ells mateixos. Una passada. Enhorabona famílies.
Per després finalitzar amb la realització d´una màscara de porquet. Però això no és tot, ja que com sobrava un poc de temps vàrem aprofitar la PDI per veure en imatges aquest conte en qüestió.

Mirau:

Fotos:

ESTELA
Vull donar les gràcies a la família per la vostra col.laboració, implicació i pel vostre material tan elaborat que es quedarà en el centre per altres ocasions. Un milió de gràcies. I podeu tornar quan vulgueu. Esper que vos hagi agradat l´experiència.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...