dilluns, 25 d’abril del 2016

JORNADES CULTURALS

Famílies avui comença una setmana especial per al nostre centre on celebram la Setmana Cultural. Avui hem iniciat aquestes jornades amb un Mercadet Solidari amb un intercanvi de llibres per celebrar el passat dia de Sant Jordi i dia del llibre.

Tots els alumnes, gràcies a la vostra col.laboració i als vostres contes, hem pogut realitzar una tria i portar-se un altre conte a casa. Un conte, un val. Més d´un conte, dos vals.
Els contes estaven separats per edats i exposats en diferents zones del pati de primària.

A més, el gran APIMA del centre ha col.laborat una vegada més amb nosaltres, recolzant les nostres idees i donant sentit a aquesta comunitat educativa que formam. Avui han decorat en un temps record el pati de primària, oferint un espai acollidor i molt especial per a la lectura i la interacció entre l'alumnat. Ha quedat preciós. Enhorabona!!!


Fotos:

JORNADES CULTURALS I.
Però això no és tot. Ja que aquesta setmana realitzarem divereses activitats per celebrar aquestes Jornades Culturals. El cicle d´Infantil ha volgut també treballar durants aquesta setmana la gastronomia eivissenca, per això realitzarem diferents receptes com les orelletes (dijous) i un taller de coques (divendres). Mmmmmm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...