dilluns, 21 de març del 2016

MATEO, NOVAMENT PROTAGONISTA

Famílies ja sabeu que en Mateo va ser protagonista fa un parell de setmanes, però justament va coincidir amb la meva malaltia infecciosa, la grip. Per tant els familiars no varen poder venir a sa classe a realitzar l´activitat sorpresa i no va tenir la setmana que es mereix, com la resta dels bombers. Així que En Mateo aquesta setmana curteta de 3 dies ha tornat a ser el gran protagonista de la setmana.

I avui hem rebut la visita dels seus familiars a la classe. Na Marta i En Javier repeteixen amb nosaltres, ja que varen venir per en Pablo amb anterioritat. És l´única família que realitza aquesta activitat dues vegades.

Primer hem realitzat les nostres rutines. En Mateo l´encarregat del dia ha exercit les seves funcions i després ens han explicat l activitat sorpresa.

Com que som la classe dels bombers han decidit elaborar un camió de bombers de goma- eva. Una activitat molt xula i molt ben organitzada, amb tot el material preparat. Poc a poc han anat muntant el camió com un puzzle, peça per peça.

Mirau mirau que il.lusionats aquests bomberets:



Fotos:


MATEO


Moltes gràcies una altra vegada família. Tornau quan vulgueu, que sempre sereu ben rebuts entre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...