dimecres, 16 de març del 2016

INDHIA, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Avui famílies hem tingut una nova visita en la classe dels bombers. Hem rebut amb els braços oberts a Na Indhia i a la seva família, concretament, Na Mónica i en Javier.

La bombereta estava molt emocionada de tenir als seus pares entre nosaltres que han gaudit molt  de veure com la seva filla feia les tasques d´encarregada del dia.

Després Na Indhia ens ha ensenyat mitjançant fotografíes un poc la seva biografia i les seves característiques personals. Per finalitzar amb l´activitat sorpresa.

Com que dins de poc arriba Pasqua, el pare i la mare han organitzat una activitat molt adient per aquesta època, a més a més de deliciosa. Hem realitzat un ou de Pasqua de xocolata, mmmmmm, que bó. A més  els bombers ho han realitzat tot solets. La base, el dibuix, Ha estat una activitat fantàstica.

Però això no és tot, ja que com ens han sobrat 10 minutets abans d´esmorzar, el seu papi, En Javi, ens ha demostrat ser un autèntic "showman" i s´ha posat un nas de pallasso i ha realitzat un joc amb els bombers. Na Indhia estava super orgullosa del seu papi. I no és per menys.


Fotos:

INDHIA

Moltes gràcies a la familia de na Indhia per la vostra paciència i per la vostra imaginació. Podeu tornar quan vulgueu. Sempre sereu ben rebuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...