dimecres, 20 de gener del 2016

VISITA DELS FAMILIARS DEL PROTAGONISTA

Famíies avui dimecres la classe dels bombers ha rebut una visita molt especial, sobretot per N´ Antonio, el protagonista de la setmana. El seu pare, Antonio, la seva mare, Gina, i la seva cosina, Marina, han vingut per realitzar una acitivitat molt especial.

Antonio ha ensenyat als familiars les notres rutines diàries i desprès tant els familiars com el nostre company bomber ens han començat a explicar la seva afició familiar, la passió pels cavalls.

Hem après tantes coses d´aquest animal tan preciós. On dormen, què mengen, que fan,. Segur que més d´un infant vol de mascota ara un cavall.

Desprès d´ aquesta petita xerrada, ens han ensenyat la manualitat que faríem. No podía ser una altra cosa que reflectir en un full, tot el havíem parlat sobre els cavalls. El resultat? Ja ho heu vist, ja que tots sortien amb un sobre gegant i un somriure en la cara.



Fotos:
ANTONIO, EL PROTAGONISTA D´AQUESTA SETMANA

Moltíssimes gràcies als familiars de n´Antonio per compartir la seva passió amb nosaltres i ensenyar-nos tantes coses. Ens ha encantat. Però sabeu què?. El que més m´ha agradat, és que comparteixin moments i aficions  el pare i fill, i continui les tradicions familiars. Enhorabona familia.
Ens veim aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...