dimarts, 22 de desembre del 2015

TANCAT PER VACANCES

Ara sí famílies, crec que tenim un merescut descans. Personalment ho necessitava. Han estat dies molt intensos.  Però no vos preocupeu que tornarem aviat i amb més força si cau.

Aprofitau aquests moments tan especials per gaudir en família i amb les persones que estimau, i pensau que són moments irrepetibles i únics.

Ens veiem pronte famílies!!!




Una forta abraçada.

VISITA DEL PARE NOEL

Famílies aquí em teniu realitzant la darrera entrada de l´any. I és que avui no podien faltar les fotografíes d´aquest dia tan i tan especial per a ells, per als infants.

Estaven molt nerviosos, desitjant veure al Pare Noel, però una vegada l´han vist, hi ha hagut moltes reaccions en ells. Han hagut un cocktail de sensacions, alegría, por, il.lusió,..

I aquest Pare Noel no ha vingut amb les mans buides. A més de les xocolatines que ens ha donat a cadascun, ens ha portat una caseta gegant i fantástica per al nostre pati. Que contents estam!!!

Aquí teniu les fotografíes d´ aquest dia tan meravellós per els vostres fills /es, I ens ha encantat poder compartir aquest dia amb vosaltres, amb les famílies dels bombers, que ja formau part de la nostra classe. Gràcies per vostre suport!!!



Fotos:
VISITA PARE NOEL

dilluns, 21 de desembre del 2015

SORTIDA AL CINEMA

Famílies avui hem realitzat la desitjada sortida al cinema a veure "Hotel Transilvania II" i la veritat és que els hi ha encantat.

Els bombers s ´han portat super bé, i això que per a molts era la primera vegada que hi anaven, Veure les seves caretes d´il.lusió al veure aquella pantalla gegant ha estat fantàstic.

Aquí teniu les fotos d´aquest moment:



Fotos:
CINEMA
 
Famílies aprofit per recordar-vos que demà vos espero a tots a les 10:30 en el centre per rebre la fantàstica visita del Pare Noel. Això ja s´acaba famílies.

divendres, 18 de desembre del 2015

ELS MEUS BOMBERS

Aquesta semana famílies m´he volgut fotografiar amb els bombers per a tenir un record amb ells.
La novetat és que ho vàrem fer amb un pal "selfie,". Varen gaudir molt,  ja que era una cosa nova per a molts d´ells.



Fotos:
FOTOS AMB ELS MEUS BOMBERS

DIA COMPLET

Famílies encara sort que ja arriba el final del trimestre perquè amb aquest ritme els bombers ( i la capitana) acabarem esgotats.

I és que avui ben de matí hem sortit pels voltants i ens hem acostat fins a correus per llançar la nostra carta als Reis Mags en una bústia especial.
De camí, hem aprofitat i hem realitzat un poc d'educació vial, explicant la importància de passar pel pont. I la veritat és que els bombers no  havien fet mai tan bé la fila com avui. Tanta sort!!!

Una vegada allí hem llançat un per un la nostra carta. També la dels alumnes que no havien vingut avui, inclòs la meva, la de la capitana, demanant una caseta nova pel pati jijjijiji. A veure si tenim sort.

Aquí teniu les fotos d'aquest moment únic per a ells. La seva il.lusió no té preu, o sí. jejeje.



Fotos:
SORTIDA CORREUS
 
Però això no és tot, ja que avui després del pati han vingut a realitzar-nos una obra de teatre a la biblioteca del centre anomenada "Plàstic". En aquesta obra ens han explicat de forma lúdica la importància de no llançar plàstic a la mar.



Fotos:
TEATRE PLÀSTIC

dijous, 17 de desembre del 2015

FINAL DE TRIMESTRE

Com ja sabeu famílies, s´aproxima el final de trimestre i amb ell un munt d´esdeveniments.
Mirau quantes coses tenim! Que divertit!!!

Divendres 18
Els bombers realitzarem una sortida als voltants del centre i anirem fins a Correos per llançar la nostra carta als Reis Mags en una bústia molt especial. També gaudirem d´una obra de teatre en la biblioteca anomenada "Plàstic".

Dilluns 21
Ens toca sessió de cinema, concretament Hotel Transilvania II. Recordau famílies que ens veiem allí directament a les 9 hores.

Dimarts 22
Tenim la festa de Nadal, amb una visita molt especial, el Pare Noel i en la que per descomptat estau tots més que convidats. Aprofit per recordar que podreu col.laborar amb els alumnes de sisè per al seu viatge d´estudis. Estaran venent xocolata, coques, etc. Mmmmmmmm que bo!

DECORACIÓ DEL CENTRE

Famílies avui els bombers hem realitzat un "tour" turístic per l´escola per veure la decoració de Nadal, el betlem, els arbres. I aprofitant que estava na Susana (la nostra mestra d´anglès) dins d´una aula, hem realitzat una visita a saludar als alumnes de primer. Ens han rebut amb els braços oberts.

Mirau com ha quedat el centre:

Fotos:
DECORACIÓ DEL CENTRE

dimecres, 16 de desembre del 2015

BONES FESTES

Aquí teniu famílies l´enllaç per veure la felicitació de Nadal de tota l´escola, el Ceip Can Cantó. Mestres, alumnes... en definitiva tota la comunitat educativa implicada i unida per un únic desig: que passeu (passem) un bon nadal i unes bones festes.

https://www.youtube.com/watch?v=yqMJUAzjHhk

Segur que pensau com jo, que és la  boleta més brillant i més especial de tots els arbres possibles. A que si?



CARTA ALS REIS MAGS D´ORIENT

Famílies avui hem realitzat una activitat molt desitjada per als més petits de la casa: la carta als Reis Mags d´Orient. Els bombers han fet una tria selecta mitjançant els catàlegs que havien portat a clase. Han triat un màxim de 3 possibles regals.

He posat tres regals de màxim per no abusar i evitar un consumisme exhaustiu, encara que molts bombers volien la meitat del catàleg jijiji. En canvi  altres nomès amb un regal es conformaven.

Aquí teniu ben detalladet el que vol cada bomber, per si Papa Noel o  els Reis Mags encara estn una mica perduts i no saben que portar jijijijijjijijiji

Mirau quina careta de bons que posen els meus bomberets.



Fotos:
CARTA ALS REIS MAGS

dimarts, 15 de desembre del 2015

RECORDATORI

Recordeu famílies que demà és el dia que els bombers han de venir a escola amb un jersei de color daurat, groc, color mel, marró claret....En cas de no tenir-ne i no poder aconseguir cap, és important que no venguin amb colors molt cridaners.

dissabte, 12 de desembre del 2015

ELS ARBRES DELS BOMBERS

Mirau famílies quins arbres de Nadal tan preciosos tenen els bombers en les seves cases. M´encanten.

Gràcies per deixar -me ficar per un foradet en les vostres cases i compartir les vostres creacions.




Fotos:

ARBRES DELS BOMBERS

divendres, 11 de desembre del 2015

UNS PARES NOELS MOLTS ESPECIALS...

Imagin famílies que vos haurà agradat la postal realitzada en uns dels tallers de Nadal.

Doncs bé, no podía ser d´altra manera, ja que sé que vos fa molta il.lusió, tenir aquestes fotos de record.

Aquí les teniu. Les fotos dels vostres fill/es, perdò ,d´uns Pares Noels molt especials jijijii.



Fotos:
"GORRITO" PAPA NOEL

TALLERS DE NADAL

Famílies avui ha estat un dia diferent. Hem realitzat uns tallers especials, uns tallers de Nadal, en els que hem realitzat diferents activitats amb les diferents mestres d´educació Infantil i amb els nostres companys de cicle, és a dir, amb els de 3, 4 i 5 anys.

Els tallers consistien en:

- Taller d´elaboració d´una postal de felicitació de les festes. (Joana, tutora 4 anys)


- Taller de confecció de la portada de les "feinetes" del primer trimestre. (Olga, tutora 5 anys)

 
 
- Taller de Contacontes de Nadal. (María José, mestra de suport)
 
 
- Taller d´una manualitat de Nadal. (Diana, tutora de 3 anys)
 
 

A què són xulíssims? No sabría dir quin m´agrada més...

Aquí teniu les fotos de l´elaboració dels diferents torns dels tallers:


Fotos:
TALLERS NADAL

Però no podía acomiadar-me sense agrair la participació i col.laboració de vosaltres, de les famílies, dels papis i mamis, que ens han ajudat a realitzar totes aquestes autèntiques obres d´art nadalenques.
Aquesta foto va per vosaltres. Gràciesssss!!!

DETALLET

Fanílies ahir vàrem realitzar una altra manualitat de Nadal. Va tocar realitzar un portaespelmes amb cds usats. Original i amb un resultat prou vistós, a més, varen ser els bombers totalment autònoms a l´hora de realitzar l´activitat.

Aquí tenui les fotos. Mirau que contents i orgullosos estaven.



Fotos:

PORTAESPELMES

dijous, 10 de desembre del 2015

dimecres, 9 de desembre del 2015

VISITA DELS FAMILIARS DE NA RAIHANA

Després de tants de dies sense escola, els bombers hem començat fort aquesta setmaneta curta. I és que avui dimecres hem tingut un nou protagonista de la setmana, en aquest cas a na Raihana.

Han vingut a visitar-nos la seva mare i el seu germà petit, i ens han explicat moltes cosetes. La més important és que Na Raihana va nèixer molt molt petita, nomès amb un kilo i mig, perquè va sortir abans d´hora i per això va tenir que estar dos mesos ingressada a s´hospital de Palma de Mallorca. Tenim entre nosaltres a una gran lluitadora.

Després de presentar-nos a tota la família, hem començat a realitzar l´activitat. En aquest cas la mama de Na Raihana ens ha explicat un poc les costums àrabs i la seva escriptura. I ha fet un cartell a cada nin/a amb el seu nom en castellà i en àrab. Molt curiòs.

Aquí teniu les imatges de l´activitat:


Fotos:

VISITA FAMILIA RAIHANA

L´EQUIP AL COMPLET

Famíies l´equip al complet d´Educació Infanitl vos desitja de tot cor que passeu unes bones festes i que el 2016 ens porti moltes alegries a tots.

divendres, 4 de desembre del 2015

DEURES NADALENCS

Famílies aquesta vegada en la carpeta no hi ha sorpresa. jeje.
Aquesta setmana vos toca treballar, ja que ha tocat deures.
Això sí, uns deures especials. I és que una altra vegada la vostra imaginació està a prova.

Aprofitant la data en la que ens trobam, haureu de decorar l´objecte que vos ha tocat (arbre, bola, estrella o mitjó) com vulgueu, amb els materials que vulgueu.....  Simplement deixeu que surti el vostre costat artístic.

Estic desitjant veure el resultat.

LA FELICITACIÓ DELS BOMBERS

No vos pensaríeu famílies que la postal nadalenca seria l´única felicitació de Nadal que rebríeu??
No, no no...Avui els bombers hem realitzat una activitat preciosa. Hem fet una felicitació nadalenca en un video per vosaltres.
I encara que el "making of" ha estat un poc difícil, ha quedat xulíssim i el resultat és preciós.
Un record per a tota la vida.

Voleu veure´l?
Visitau l´enllaç en YouTube. No té desperdici.

https://www.youtube.com/watch?v=7Ys4EGFNUyQ

dijous, 3 de desembre del 2015

BOMBERS NADALENCS

Famílies, com sé que vos fa il.lusió,... aquí teniu les fotos que he utilitzat per realitzar la postal nadalenca.
A què estan graciosos???



Fotos:
RENO

dimecres, 2 de desembre del 2015

FAMILIARS DE NA DANIELA

Avui famílies hem rebut la visita de la família al complet de na Daniela, i és que ningú s'ha volgut perdre aquesta cita tan important en la vida de la seva filla i han vingut a visitar-nos el seu pare Juan Carlos, la seva mama, Nina, i la seva germana, Adriana.

Han pogut veure i gaudir de com la seva filla, na Daniela, passava llista i explicava la tasca que anaven a fer, concretament unes precioses campanetes de Nadal, molt adient en aquesta època de l'any.

Els bombers s'ho han passat pipa, ja sabeu que utilitzar pinzell i posar pintura per tot els hi encanta... jijiji.

Moltíssimes gràcies als familiars que han vingut  a la classe amb un sac ple de paciència. Ens ha encantat!!! Esper que torneu aviat.


Fotos:
FAMILIA DANIELA

ANIVERSARI RAIHANA

Avui hem tingut un dia molt complet. A més de gaudir de la visita dels pares de la protagonista de la setmana, na Daniela, i realitzar l'activitat sorpresa corresponent, també avui hem celebrat un aniversari.

I és que na Raihana avui s'ha tornat grossa i ha cumplit a la fí 3 anyets. Ho hem celebrat amb un "bizcocho" deliciós i amb unes "xuxes".

Molts d'anys campiona meva!!!


dimarts, 1 de desembre del 2015

DESEMBRE HA ARRIBAT!!!

Per fí, famílies, desembre ha arribat ple d´alegries i d´il.lusió. El mes més esperat de l´any. I amb ell ha arribat els nostres meravellosos calendaris d´advent.
En tenim tres, ja que és una bona forma de fixar-nos en els nombres i situar-nos en el dia.

Així que partir d´ara cada dia un nen/a de la classe rebrà una xocolatina i es portarà a casa el seu cub sorpresa. No vos preocupeu que n´hi ha per tots, nomès un poc de paciència...




SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...