dilluns, 26 d’octubre del 2015

SETMANA TERRORÍFICA

Famílies s´aproxima una semana terrorífica i plena d´ esdeveniments.... I és que en Infantil no s´atura mai.

Demà dimarts tenim un dia completet. Pel matí comptarem amb la col.laboració de les famílies, concretament de 3 mamis, que ens ajudaran a l´elaboració dels tradicionals panellets de Tots Sants. Mmmmmmm.... Els voldreu tastar?
I per la tarda les famílies  teniu una cita a les 17 hores a l´escola amb la xerrada "S´aproxima una rabieta", No falteu, segur que serà molt interessant .

Però això no acaba aquí, ja que aquest divendres es celebra Halloween a l´escola a més a més per supost de la Tradicional Trencada.

Per Hawolleen, els alumnes d´Infantil podran venir disfressats  o amb algún complement sobre aquest tema. I per supost reatlitzarem el famòs "Truco o Trato" per ses classes. A què serà divertit i terrorífic???

I per la Trencada, els alumnes hauràn de portar fruits secs a l´hora de l´esmorzar, ja que farem una petita sortida als voltants amb tots els alumnes del centre, i per supost també amb vosaltres, les famílies, que estau convidades a compartir aquestes estonetes junts. L´horari per vosaltres será de les 11.15 a les 12.15h . Vos esper.

En definitiva que els bombers vos desitgen un bon Halloween:



Fotos:
halloween

3 comentaris:

  1. Que guapísimos que estáis bombers
    HAPPY HALLOWEN

    ResponElimina
  2. Pero quins bombers mes guapos
    HAPPY HALLOWEN

    ResponElimina
  3. Sí que ho són sí... però clar ja els he agafat molt de carinyo i crec que no podría ser objectiva jejeje

    ResponElimina

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...